Cromopuntura

TÈCNICA QUE COMBINA ELS EFECTES DE LA CROMOTERÀPIA, L’ACUPUNTURA I LA REFLEXOTERÀPIA

cromopuntura

La cromopuntura és una tècnica que combina els efectes de la cromoteràpia i de l’acupuntura, i está fonamentada en l’ús del color i els efectes que aquest produeix en l’organisme aplicat en punts i meridians d’acupuntura i en parts reflexes, com a orelles, peus o mans.
El color és el codi genètic que la nostra ment i el nostre cos llegeix amb facilitat, ja
que la nostra part energètica es nodreix d’ell, o sigui de LLUM i està plenament demostrat que el nostre rellotge biològic està íntimament relacionat amb el seu deficit.
El SOL conté tota la gamma cromàtica i té una gran importància en les funcions del nostre sistema nerviós Central, Simpàtic i Parasimpàtic. També en la asimilacio de les vitamines, a fixar el calci als ossos i moltes altres funcions que necessiten tambe la llum solar.
Percebem el dèficit de llum amb facilitat i ho expressem en el nostre llenguatge cotidia
!Estic baix de piles! ! Estàs apagat! ! Estàs radiant! !Estàs lluminós! !Vaig a prendre el sol, que necessito carregar bateries! ! Haig de carregar piles!…. Ho has dit alguna vegada, veritat?
Però podem utilitzar aquest codi lumínic per recuperar-nos. Podem beneficiar-nos dels beneficis de la cromoteràpia, que s’aplica en diferents mètodes terapèutics com la cromopuntura, reflexologia cromomusicoteràpia, etc…

Alguns dels casos en què está indicada aquesta teràpia

  • Per pujar les defenses del nostre organisme
  • Alteracions del sistema nerviós
  • Quan hi ha un dolor persistent que no desapareix amb el tractament habitual
  • Quan el cansament és important i sostingut.