Elimina la cel·lulitis amb el tractament de vacumteràpia

tractament-vacumterapia-ventoses-vademimus

La vacumteràpia és un tractament de gran eficàcia per tractar la cel·lulitis i reduir la seva aparença. A Vademimus comptem amb les últimes innovacions en aquest tractament perquè et puguis beneficiar de la vacumteràpia amb ventoses i els seus resultats, especialment ara que arriba el bon temps! T’hi animes?

Què és la vacumteràpia?

La vacumteràpia és una tècnica no invasiva que exerceix la succió per buit de la pell i els teixits. Aquesta aspiració mobilitza els teixits de l’interior cap a l’exterior, provocant un efecte de massatge intens. Això provoca una deformació i desplaçament dels teixits que aconsegueix mobilitzar i acabar amb el greix localitzat, millorant l’aparença de la cel·lulitis i reduint el volum a les zones més rebels.

El tractament tradicional de vacumteràpia es realitzava amb uns gots que s’aplicaven de forma estàtica sobre la pell; s’hi inserien boles de cotó mullades amb alcohol per fer-les cremar i així provocar el buit. Les tècniques actuals són menys invasives però igual o més efectives: el mètode més avançat es la vacumteràpia amb ventoses. Aquestes ventoses s’apliquen sobre la pell i fan el buit per succió gràcies a un compressor.

Beneficis de la vacumteràpia amb ventoses

La vacumteràpia és un tractament molt eficaç per reduir l’aparença de la cel·lulitis i de la pell de taronja, així com mobilitzar i facilitar l’eliminació del greix localitzat. Aconsegueix resultats reals des de la primera sessió com a tractament anticel·lulític, aprimant i reafirmant.

La vacumteràpia amb ventoses també promou molts altres beneficis, com ara:

  • Estimula la producció de colàgen i elastina, millorant l’elasticitat de la pell
  • Millora i promou la circulació sanguínia gràcies a la vasoconstricció-vasodilatació
  • Reforça els teixits i retarda el seu envelliment
  • Estimula el bon funcionament del sistema limfàtic
  • Exfolia l’epidermis en profunditat i neteja els porus
  • Redueix la tensió muscular i alleugereix els dolors musculars
  • Elimina les toxines orgàniques de la zona, afavorint i accelerant el drenatge de toxines

Aquest tractament està recomanat per pacients amb cel·lulitis persistent, que vulguin reafirmar la zona dels glutis i malucs eliminant el greix localitzat (cartutxeres) o que vulguin millorar l’aspecte general de la pell.

Tractament de vacumteràpia a Mataró

El tractament amb ventoses de vacumteràpia s’ha de complementar amb una dieta saludable i exercici físic per aconseguir els màxims objectius. Com tot tractament estètic, els resultats són més duradors si els acompanyem d’un estil de vida actiu i sa. Veuràs resultats des de la primera sessió en reducció de volum i millora de l’aspecte de la pell de taronja.

Contacta amb Vademimus i analitzarem el teu cas per definir quantes sessions necessites per aconseguir els resultats desitjats. Prepara’t per lluir cos aquest estiu amb el tractament de vacumteràpia amb ventoses a Vademimus!