Equip Vademimus

 
ÀNGELA. Sóc la Directora del centre. Esteticista, quiromassatgista i terapeuta des de fa… bé, fa molts i molts anys, deixem-ho així!
He viscut el món de l’estètica i teràpies naturals des de tots els punts de vista; esteticista, quiromassatgista, terapeuta de flors de Bach, cromoterapeuta, aromaterapeuta, formadora de diferents productes i aparatologia d’alta gamma i ponent en diferents conferències i congressos.
Amb l’experiència de conèixer per dins l’estètica i la medicina estètica de tot el país durant tant temps, quan vaig obrir el primer VADEMIMUS al carrer Bonaire, tenia molt clar com volia que fos i el que volia oferir.
Treballar amb persones, tenir-ne cura, proporcionar-los benestar, i ajudar-les a sentir-se bé per dins i per fora era l’objectiu. Però a més volia que fos en un ambient càlid i proper, en unes cabines que inspiressin relaxació només entrar-hi, amb espelmes i olors agradables i sobretot amb un tracte acurat i proper que fes a la persona sentir-se el més important del món.

Vademimus ha crescut, l’equip humà s’ha ampliat amb personal jove i amb una preparació que ja hagués volgut jo a la seva edat. Són joves entusiastes i apassionades per la feina, boníssimes professionals, amb molt bon rotllo entre elles i amb una gran empatia pel client, cosa que es nota tan bon punt s’entra.
Ara després d’haver passat uns anys, puc dir que s’han aconseguit tots els objectius previstos.
GRÀCIES A TOTS VOSALTRES.

 

natalia_smNATÀLIA. Fisioterapeuta, massatgista i terapeuta. Segona de bord, és l’àlter ego de l’Àngela.
Després de tants anys juntes es complementen de tal manera que moltes vegades amb una mirada ja no els calen paraules. Ella és junt amb la resta de l’equip les mans, el bon fer i la força que cal per transmetre la filosofia de Vademimus que ella tan bé coneix.

 

 

 

 

imma_sm

IMMA. Especialista amb teràpies ayurvèdiques. Fa que els nostres xakres s’equilibrin i el nostre sistema emocional estigui el més centrat possible. Dolça i tranquil∙la ja desperta pau només de parlar amb ella.

 

 

 

 

 

MAITE. Quiromassatgista. Especialista en reeducació corporal funcional.
Amb un somriure col·loca els nostres muscles adolorits a lloc i ens ensenya a corregir les postures que moltes vegades són la causa de les nostres molesties

 

 

 

 

 

 
AI. Especialista en tècniques japoneses. Professora de ioga. Amb la seva cultura japonesa l’Ai ha donat una empremta molt personal als seus massatges i ens trasllada directament al seu Japó natal.