Kobido-Yume

kobidoSi no havies sentit parlar abans del Kobido, t’assegurem que després de llegir la següent explicació, no et podràs oblidar d’ell.
El massatge Kobido té els seus orígens a Japó, és un tipus de massatge que, tradicionalment, estava només reservat a la família imperial nipona. Amb el temps, el mètode es va anar donant a conèixer i, avui dia, centres de bellesa molt especialitzats ofereixen aquest tractament de luxe.
L’origen del Kobido (en japonès, 古美道, “antic camí de la bellesa”) es remunta al s.xv, i era tractament reservat en exclusiva per a la família Imperial i les famílies més nobles i adinerades de Japó.
Segons la filosofia del Kobido, en línia amb les tradicions orientals, la Bellesa sorgeix de l’equilibri perfecte entre la salut física, emocional i espiritual. Les tècniques antigues i refinades del Kobido busquen mantenir i restaurar l’harmonia en aquestes tres branques.
Encara que és un massatge general, de cos sencer, el 70% dels moviments se centren en l’oval facial treballant 16 músculs facials superficials a diferents intensitats i músculs subcutanis amb tècniques d’acupresió, mitjançant 47 maniobres diferents. No es fa el mateix moviment més d’uns pocs segons Els seus moviments en el coll, rostre i crani produeixen una profunda relaxació i alleujament de dolors i molèsties, que provoca la tensió que acumulem en la mandíbula, el front, els ulls… sense adonar-nos-en
La combinació de tècniques estimulants, delicades i sensitives del Kobido, aplicades de forma subtil, ràpida i rítmica, aconsegueix un efecte de gran relaxació.
Després d’una sessió de Kobido la persona se sent descansada, relaxada i amb la ment buida, com després d’un somni reparador i profund. Per això el Kobido es considera una tècnica molt eficaç per reduir l’estrès.