Massatges orientals

Massatges orientals a Mataró

El món oriental és el bressol d’algunes de les civilitzacions més antigues i encara presents de la humanitat, com les cultures Xina, Budista i Hindú. Aquestes cultures conserven encara tradicions mil·lenàries i sabers ancestrals i la seva concepció de la medicina és molt diferent a l’occidental.

A les anomenades “medicines alternatives” ens trobem amb la medicina ayurvèdica, la medicina tradicional xinesa i l’acupuntura. En la concepció oriental de la medicina es tenen en compte factors diferents no contemplats en la medicina occidental, com les energies internes de l’organisme, els punts energètics, els chakres … la medicina oriental busca restablir l’equilibri energètic de l’organisme i una major connexió de la consciència amb el sistema energètic.

A Vademimus ens preocupem pel teu benestar corporal i emocional, volem que et sentis bé amb tu mateix/a  i que la teva visita al nostre centre sigui per a tu un alliberament; per això t’oferim una sèrie de massatges orientals que et faran connectar el teu cos i ment, alhora que desconnectes dels problemes i l’estrès.

 

Massatge ayurvèdic a Mataró

El massatge ayurvèdic és part essencial del ayurveda o medicina tradicional hindú, que considera l’ésser humà com un ésser compost d’energia.

El massatge ayurveda utilitza olis essencials semi calents, que es reparteixen per tot el cos mitjançant maniobres específiques per a equilibrar les energies de l’organisme. Els olis que s’utilitzen en ayurveda provenen de diferents plantes: són nutritius per a la pell i ajuden a eliminar toxines d’una manera natural.

massatge ayurvèdic Mataró
Els olis i el tipus de massatge que s’efectuen no són iguals per a tothom, el terapeuta analitzarà cada cas individualment i adaptarà el massatge a cada persona.

Els principals beneficis del massatge ayurvèdic són:

  • Eliminació de toxines mitjançant el sistema limfàtic.
  • Millora del sistema circulatori.
  • Relaxació generalitzada.
  • Genera emocions positives.

 

Massatge ThaiYogui

El massatge Thai-iogui o massatge ioga tailandès està basat en els Asanes del ioga i les pràctiques de Ayurveda. El seu origen es remunta a fa 2500 anys, en els temples de Tailàndia.

massatge thaiyogui Mataró

És un tipus de massatge en què el pacient s’estira en un matalàs i el terapeuta li guia, mitjançant manipulacions i estiraments, a través de postures de ioga en parella. Així, és el terapeuta el que realitza activament les manipulacions, el pacient tan sols ha de ser conscient de la seva respiració i sincronitzar-la amb el terapeuta.

Durant les diferents postures de ioga, el terapeuta pressiona amb palmes i polzes en els canals d’energia i punts de pressió corporals, aconseguint així la relaxació muscular, l’activació de la circulació sanguínia, l’estimulació de sistema immunològic i l’equilibri energètic del cos.

 

Tractament Shiro-Dhara

El tractament Shiro-Dhara no és un massatge a l’ús. Aquest tractament ayurvèdic consisteix en l’aplicació d’olis essencials i infusions de plantes medicinals al front, d’una manera suau i contínua. Depenent del tipus de persona, el terapeuta escollirà la base dels olis a aplicar.

El Shirodhara és molt relaxant i compta amb bastants beneficis terapèutics: millora la circulació sanguínia, s’eliminen toxines, desapareix l’estrès i afavoreix la claredat mental.

tractament shirodhara Mataró

El tractament Shirodhara es combina amb altres tractaments relaxants, com un bany medicinal amb herbes, per a realitzar un treball de relaxació corporal complet.

Estàs preparat/ada per descobrir la relaxació i la pau a l’estil oriental? T’esperem a Vademimus, el lloc on l’estrès desapareix per sempre.

Tags: , , ,