Massatges relaxants a Mataró

Els massatges són fruït d’una combinació de tècniques que aporten relaxació física i mental a les persones que el reben. La pressió exercida i els estiraments de la pell fets amb les mans, milloren la circulació sanguínia i limfàtica, afavorint l’aportació d’oxígen i l’eliminació de toxines dels teixits. Per una altra banda, mitjançant el massatge, es relaxa la musculatura i s’afavoreix la reabsorció de l’àcid làctic, reduint així el malestar i la sensació de pesadesa. Si tot això encara no fos motiu suficient per fer-se un massatge relaxant, hem de tenir en compte que amb el massatge s’aconsegueix que el cervell alliberi més endorfines, d’aquí que ens resulti agradable i plaent. Per aconseguir els objectius proposats, s’han de presentar una sèrie de factors que ho facin possible, us els detallem a continuació.

Centre de massatges a Mataró

Un centre de massatges ha de ser un lloc que transmetri tranquil.litat i pau. Per aconseguir-ho, a Vademimus hem tingut molt en compte les sensacions del client, i per això al nostre centre de massatges a Mataró:

 • Les parets són d’un to suau tipus pastís;
 • La il.luminació es suau, amb espelmes i llums de sal;

centre de massatges Mataró

 • Posem música relaxant suau;
 • La llitera de massatge és còmoda i disposem de tovalloles per les diverses posicions;
 • La temperatura de les sales és agradable;
 • Utilitzem olis de massatge naturals i de qualitat, sense químics afegits.

Tot això només amb l’objectiu que l’estada al nostre centre de massatges a Mataró sigui el més agradable possible per al client. 

Tipus de massatges relaxants

Els massatges relaxants tenen com a objectiu reduir l’estrès i produir benestar físic i emocional. A Vademimus ens agrada oferir un servei complet de relaxació per al client, raó per la qual procurem abastar molts àmbits d’actuació. D’aquesta manera, dintre del que és un massatge relaxant, realitzem varies tècniques/serveis possibles per tal d’aconseguir tractar allò que amoïna al nostre client:

 •  Massatge local: focalitzat a la zona escollida (el més freqüent és a les cames, esquena o peus) per tal de descarregar l’estrés acumulat a les zones del cos que més ho pateixen en la vida diària i evitar tensions musculars que poden esdevenir contractures.
 • Massatge relaxant corporal: massatge per tot el cos, realitzat amb moviments lents, pausats i de llarg recorregut, exercint amb les mans una pressió ferma i progressiva. Si voleu oblidar-vos de les preocupacions quotidianes, aquest és el tipus de massatge ideal.
 • Drenatge limfàtic: el drenatge limfàtic és un tipus de massatges que es centra sobretot a les cames. Es realitza mitjançant moviments rítmics molt suaus que actuen sobre el sistema limfàtic. A més de ser un massatge molt relaxant, redueix els símptomes de retenció de líquids, cames inflades i circulació sanguínia.

drenatge limfàtic a Mataró

 • Massatge de peus: combinem les tècniques de spa (bany de peus amb olis essencials i posterior exfoliació) amb un massatge fort i reflexoteràpia podal. La combinació resultant és una completa relaxació dels peus i un alleujament considerable de tensions que hi puguin haver. Amb la reflexoteràpia, a més, es produeixen reequilibris en l’energia d’altres zones del cos que també pateixen per l’estrès diari.
 • Massatge amb pedres calentes: aquest tipus de massatge amb pedres calentes es pot considerar VIP o prèmium. Es tracta d’un massatge de llarga durada i que combina maniobres manuals amb finalitat relaxant junt amb l’aplicació de pedres calentes volcàniques. La combinació permet assolir un grau de relaxació total.
 • Massatge Vademimus: el massatge per excel.lència del nostre centre de massatges: massatge Vademimus. Tu demana’ns on vols que et treballem i quin tipus de massatge vols a cada zona: relaxant o descontracturant. Combinem tècniques relaxants i descontracturants segons les teves necessitats, per tal que te’n vagis relaxat, feliç, lleuger i descansat!

Tens estrès per les activitats quotidianes a la feina o a casa? No ho dubtis més i vine a relaxar-te a Vademimus! Posa’t en contacte amb nosaltres i gaudeix d’un massatge relaxant a Mataró, a prop de casa teva!

Tags: