Microneedle

Una solució dermatològica contra el envelliment cutani

A Vademimus presentem un sistema exclusiu de treball que potencia la introducció de principis actius, amb resultats espectaculars, ja des de la primera sessió, tant en tractaments facials, com en corporals (reafirmants, cel-lulitis o greix localitzat).
Això s’aconsegueix gràcies al sistema MICRONEEDLE.

MICRONEEDLE és un aparell amb un capçal que porta unes microagulles de titani que fan micro-perforacions a la pell per facilitar l’entrada mes profunda dels productes que són més adients al tractament que volem fer.

El sol fet de provocar una “micro-agressió” ja provoca, com a reacció del cos una activació a la producció de col-lagen , fet que permet ja una millora molt important en molts casos, com les cicatrius per acne o les estries
L’aplicació és pràcticament indolora i ens permet treballar sempre d’acord a la sensibilitat de la zona que estem treballant.

Part de l’èxit és, evidentment el combinat del producte que s’aplica, sempre diferent a cada sessió i a cada cas, perquè l’aparell no és sinó l’eina que utilitzem per introduir més profundament aquell principi actiu més convenient.
Nosaltres utilitzem uns innovadors còctels que són una sinergia de factors de creixement, ozons i vitamines per tractaments facials, i lipolítics i drenants per a corporals aconseguint obtenir un resultat espectacular, i que a la vegada no porta a utilitzar un munt de productes aEstimula la producció de col·lagen i millora la flaccidesa dèrmica.
Atenua arrugues i línies d’expressió de diferent profunditat.
Tractament de les taques solars i homogeneïtzació del to cutani.
Redueix la grandària dels porus.
Millora l’aspecte de cicatrius i marques d’acne.
Disminueix l’aparença d’estries i cel·lulitis.