Posa’t a punt per la rentrée amb els nostres rituals de benestar!

La tornada de vacances sempre és complicada. Durant unes setmanes hem pogut desconnectar, gaudir de paisatges, del mar i la muntanya, o de ciutats lluny de casa nostra; recuperar forces per afrontar un nou setembre, en definitiva. Però quan arriba el primer dia a l’oficina podem sentir que no n’hem tingut prou, i sentir-nos cansats de cop.

A Vademimus pensem que cada dia es una nova oportunitat pel benestar total. Per això us portem uns quants tractaments, massatges i rituals de bellesa perfectes per posar-nos a punt per aquesta temporada i sentir-nos com si fóssim de vacances durant tot l’any. Comença el setembre amb bon peu!

Relaxa’t i aconsegueix una pell suau amb el nostre Pack Benestar

Rituals de benestar setembre

Un dels nostres tractaments més populars, perfecte per a aquesta època de l’any. Ara que comença a fer fred i que el clima és més sec, és una bona idea preparar la nostra pell pel canvi de temps amb un tractament d’exfoliació corporal que retirarà totes les impureses acumulades durant l’estiu; un embolcall calent amb hidratació amb olis essencials per relaxar músculs i pensaments; i, per suposat, un massatge relaxant o descontracturant (a elecció del client o clienta) per aconseguir un benestar total.

Una sessió de benestar de dues hores que sens dubte ens prepararà per tornar a l’oficina amb bon peu.

Vull aquest tractament

Els massatges més relaxants per donar la benvinguda a la tardor

Massatges Mataró

Un bon massatge és un element essencial per cuidar del nostre cos i de la nostra ment. Deixa’t portar per la nostra amplia gamma de massatges relaxants i descontracturants. Combina’ls amb tractaments corporals de nutrició i exfoliació per aconseguir una pell hidratada. Fes-nos saber si tens cap necessitat concreta que vulguis que tinguem en compte (drenar líquids, contractures…) per què et proposem el massatge que més s’adapta a tu.

Una opció perfecta per donar la benvinguda a la tardor.

Vull aquest tractament

Una experiència completa amb els tractaments Premium a Vademimus

Xocoterapia Mataro

I si vols una experiència de relaxament i benestar completa, sens dubte els nostres tractaments Premium amb productes Gerard’s de la màxima qualitat i luxe són una gran opció. Comptem amb diferents tipus de tractaments com per exemple el bany de bombolles, els embolcalls de xocolata o mel, massatges relaxants i exfoliació corporal per aconseguir una pell suau i, per suposat, que surtis de Vademimus en sintonia amb el teu propi cos. La millor manera de començar aquest setembre.

Vull aquest tractament

Si t’agrada el que veus, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i t’aconsellarem perquè triis el millor tractament de benestar que et faran afrontar aquesta nova temporada com si encara fossis de vacances. T’esperem a Vademimus!