Regala massatges i benestar per a Reis!

Les festes de Nadal són una oportunitat per estrènyer llaços familiars, passar temps amb aquelles persones que estimem, i com no, per regalar benestar als nostres éssers estimats!

A Vademimus ens agrada mimar-te a tu i als teus, per això t’oferim una sèrie de packs de massatges i benestar que podràs regalar per Reis, els teus éssers estimats t’ho agrairan!

 

Regalar massatges per a Reis

Quan volem regalar un massatge o un tractament de benestar i salut, l’important és pensar en què li agrada a la persona que rebrà el regal. A tot el món no li agrada els mateixos tipus de massatges, hi ha qui prefereix un massatge intens i descontracturant, hi ha qui prefereix un massatge relaxant que li faci oblidar l’estrès diari … a continuació et mostrem algunes opcions molt interessants de massatges per regalar per Reis i fer que aquesta persona especial per a tu se senti realment especial i mimada.

Massatge a quatre mans a Mataró

El massatge a quatre mans és una delícia de massatge relaxant amb el de proporcionar el doble de relaxació. Es realitza amb la col·laboració de dos terapeutes, que treballen coordinadament de manera simètrica i simultània, amb la qual cosa tindràs la impressió que és només una persona amb 4 mans la que et fa el massatge.

El massatge a quatre mans de Vademimus t’aportarà un alt grau de relaxació i benestar mental, alhora que sentiràs un gran descans al cos. El massatge, al costat del ambient agradable del nostre local, farà que oblidis les tensions diàries i aconsegueixis trobar la pau.

Massatge de pedres calentes

El massatge de pedres calentes de Vademimus Mataró no et deixarà indiferent. La sessió de massatge amb pedres calentes busca la total i absoluta relaxació de el cos i la ment: durant 80 minuts realitzarem un treball conjunt de massatge manual combinat amb l’aplicació de pedres volcàniques calentes.

Massatge amb pedres calentes a Mataró

La calor que aporten les pedres volcàniques es fon amb la calor de les mans del terapeuta, creant una sensació única on el difícil és no relaxar-se.

El massatge realitzat pel terapeuta combina diferents tècniques actuals, tant de quiromassatge occidental com tècniques de massatge orientals.

Massatge amb ventoses

El massatge amb ventoses o Cupping és una tècnica mil·lenària que consisteix a aplicar unes ventoses que fan efecte buit sobre la pell del pacient. A l’succionar la pell amb la ventosa, s’obren els porus i s’estimula la circulació sanguínia i limfàtica.

Massatge amb ventoses

Un cop col·locada la ventosa, el terapeuta pot lliscar d’un costat a un altre produint un efecte massatge, o bé deixar-la uns segons en determinats punts per tractar les malalties a través dels punts reflexos de l’esquena.

Com pots veure hi ha una gran varietat de tècniques de massatge que es poden combinar amb diferents teràpies, per aconseguir que la musculatura i la ment es relaxin … si t’ha semblat poc, fa una ullada a la web a altres tractaments de benestar que realitzem, segur que trobes un adequat per el teu regal de reis.

A Vademimus Mataró volem mimar-te a tu i als teus, contacta’ns i regala benestar per a Reis, ¡la millor manera de començar un any nou saludable i relaxat!

Tags: , , , , , , , , ,