Aquest Nadal, regalar massatges a Mataró és regalar amor i benestar!

Què millor època que el Nadal per regalar benestar als teus éssers estimats amb un bo regal en Vademimus! Regalar massatges s’ha convertit en una manera estupenda de demostrar quant vols a aquella persona, perquè qui no desitja ser mimat amb un massatge descontracturant i relaxant?

Massatges per regalar

A continuació et mostrarem alguns dels packs de massatges per regalar que pots trobar a Vademimus, el teu centre de massatges i estètica a Mataró.

Massatge ayurveda a Mataró

En Vademimus ens encanta que et relaxis i et sentis renovat completament. T’oferim diferents packs que contenen massatge ayurveda Shiro Dhara, combinat amb massatge amb pindes, massatge Kansu de peus i mans, massatge Abyanga per tot el cos … sempre amb aplicació d’olis i / o infusions medicinals per a una completa relaxació.

Regalar massatge a Mataró

Amb el massatge ayurveda es busca equilibrar les energies que flueixen entre el cos i la ment i els seus beneficis són fàcilment visibles:

Redueix l’ansietat
Enforteix el sistema immunològic
Elimina toxines
Relaxa i revitalitza la musculatura

Massatge amb xocolata a Mataró

Els packs de massatges amb xocolata combinen un deliciós peeling exfoliant amb oli de xocolata i sucre juntament amb un massatge relaxant. Et vindran ganes de menjar-te a tu mateixa!
Durant el tractament, cobrirem el teu cos amb una delicada mascareta de xocolata calenta i posteriorment et submergiràs en una banyera de bombolles amb xocolata.
La xocoteràpia utilitza la xocolata (essencialment cacau) per revitalitzar la salut de la pell. El cacau conté antioxidants i cafeïna que aporten una sèrie d’efectes positius en la pell:

Relaxa, tonifica i nodreix la pell
Aporta suavitat a l’epidermis
Ajuda a eliminar la cel·lulitis
Disminueix els nivells d’estrès.

Massatges per a embarassades a Mataró

En Vademimus ens encanta mimar les embarassades! L’embaràs és una època preciosa per una dona, però al seu torn és un període complicat on el cos està canviant i hi ha molèsties evidents per a les futures mares.
Els massatges prenatals estan especialment indicats durant el segon i tercer trimestre d’embaràs. Durant l’embaràs és habitual tenir les lumbars molt carregades i les cames inflades. Els massatges per a embarassades se centren en la zona cervical, espatlles, lumbars i cames.

Els beneficis del massatge per a embarassades són més que evidents, la futura mare obtindrà relaxació, se sentirà millor i podrà descansar millor, gràcies a que es reduirà l’estrès hormonal a què es troba sotmesa.
Per descomptat, el massatge es realitza amb productes naturals respectuosos amb l’estat de gestació.

 

Massatges relaxants a Mataró

El massatge per excel·lència, tot un clàssic que no passa de moda … i és que, a qui no li agrada relaxar-se? Els massatges relaxants, a diferència d’altres tipus de massatges (descontracturants, esportius ..) tenen com a finalitat aconseguir la relaxació del sistema nerviós de la persona.

massatge relaxant Mataró

En Vademimus et mimarem com mai, ajudant-te a desfer de la tensió muscular, allunyant l’estrès del teu cos i de la teva ment i apropant-te a una sensació de pau i benestar òptima que només s’aconsegueix amb un treball conjunt de cos i ment.

El massatge relaxant es realitza amb moviments lents i llargs, pressionant ferma i progressivament en les zones amb major tensió muscular, fins a aconseguir fer-la desaparèixer. L’ambient de la nostra cabina de massatge està totalment condicionat perquè aconsegueixis obtenir pau i relaxació:

Música ambient suau
Llum tènue i càlida
Temperatura adequada
Aromateràpia mitjançant espelmes, olis i encens.

No et creguis que això és tot! En Vademimus comptem amb una gran varietat de massatges, tractaments i packs per aconseguir el complet benestar (teu o dels teus éssers estimats). Podem convertir qualsevol dels nostres serveis en un regal per a aquesta persona que estimes i a la que vols tot el benestar! Consulta’ns i t’assessorarem!

Tags: , ,