Tractament facial amb Microneedle

Què és el microneedle?

Microneedle és un aparell transdèrmic per a tractaments cutanis facials. Funciona mitjançant percussió electrònica de microagulles, que aconsegueixen obrir nombrosos microcanals en la superfície de l’epidermis, pels quals s’introdueixen elements actius. Amb l’aplicació del tractament facial amb microneedle també s’aconsegueix una bioestimulació mecànica dels fibroblasts, un tipus de cèl·lula cutània que sintetitza col·lagen i està implicada en la restitució de teixits connectius i en la cicatrització de ferides.

 

Com funciona el Microneedle?

El capçal del Microneedle està compost per 12 agulles de titani estèrils i no reutilitzables, que realitzen entre 460-600 micropuncions per segon de forma perpendicular a una profunditat entre 0.25mm i 2 mm.

tractaments facials amb microneedle
Teràpia dinàmica de fotons amb Microneedle

 

Al seu torn, el capçal del dispositiu genera llum led en diferents longituds d’ona, per combinar els efectes anteriors amb la teràpia dinàmica de fotons.

Llum Vermella:

la teràpia amb llum vermella penetra profundament en la pell i estimula la producció de col·lagen i la regeneració cel·lular. Els seus efectes estètics s’aprecien en la menor aparició d’arrugues fines.

Llum blava:

la teràpia amb llum blava estimula les defenses antibacterianes de la pell: a més, té efecte antiinflamatori, sent la combinació un tractament eficaç contra l’acne.

Llum violeta:

la llum violeta combina els efectes de la llum blava i la llum vermella.

Llum groga:

el tractament amb llum groga estimula el drenatge limfàtic i l’oxigenació cel·lular. A nivell estètic és útil per combatre l’enrogiment de la pell i l’aspror.

Llum verda:

la teràpia amb llum verda ajuda a accelerar la cicatrització dels teixits, a més de tenir un efecte calmant i purificant.

Llum blanca:

el tractament amb llum blanca accelera el metabolisme dels teixits actius. Aquest tipus de llum penetra profundament en l’epidermis i és útil per a combatre la flacciditat cutània.

 

Com és el tractament facial amb Microneedle?

Per a la correcta bioestimulació de les cèl·lules epidèrmiques, el tractament comença amb l’aplicació d’una sèrie de productes que combinen pèptids, ozó i principis actius específics a l’objectiu del tractament.

1. Es neteja la pell amb una emulsió higienitzant mitjançant un suau massatge cutani. L’objectiu és desincrustar el detritus intercel·lular.

2. Es retira l’emulsió higienitzant mitjançant un tònic facial equilibrant del pH cutani.

3. S’aplica una solució amb acció exfoliant que purifica i renova la superfície cutània.

4. Apliquem un peeling intensiu, deixem que actuï. Això ens ajudarà a eliminar les impureses en la superfície de la pell.

5. Es neteja la cara i s’aplica de nou el tònic facial equilibrant del pH cutani.

6. Es neteja la cara amb clorhexidina per la seva important funció bactericida i fungicida.

7. Es va aplicant el còctel de pèptids sobre la pell i tot seguit es recorre la cara amb el microneedle perquè els seus micropunciones vagin introduint els actius en les capes dèrmiques desitjades.

8. Es torna a aplicar clorhexidina per protegir la pell de bacteris (ja que durant aquest tractament hem fet que la pell sigui molt més permeable que habitualente).

9. Col·loquem una màscara de gasa impregnada en factor de creixement epidèrmic, que ajudarà a regenerar les microferides produïdes pel tractament.

10. S’aplica protecció solar amb factor 50 SPF.

tractament facial microneedle isseimi

Efectes visibles del tractament facial amb Microneedle

Els efectes visibles de millora en l’aspecte de la pell apareixen des de la primera sessió, encara que els efectes duradors apareixen a partir de 4 sessions (espaiades 15 dies entre sessió i sessió). Alguns dels efectes visibles del tractament són: Millora la lluminositat i la textura de la pell Elimina taques cutànies Disminueix arrugues creades per marques d’expressió, estries, cicatrius i queloides. No ho dubtis més! Vols lluir un rostre lluminós i net d’imperfeccions? Contacta amb Vademimus i reserva ja la teva sessió de Tractament facial amb microneedle!

Tags: