Microneedling a Mataró amb Vademimus

Microneedling Microneedle Isseimi Vademimus

A Vademimus estem atents a les novetats de bellesa que apareixen al mercat per oferir els tractaments més avançats i efectius als nostres clients. Per això apostem pel microneedling, un tractament especialment indicat per augmentar la fermesa de la pell, reduir l’aparença de la cel·lulitis i de les taques i així aconseguir una pell més jove. Segueix llegint per descobrir en què consisteix aquest tractament i què pot aconseguir!

Què és i com funciona el microneedle?

El microneedling Isséimi es un tractament corporal avançat que consisteix en estimular la pell amb microagulles inserides en un dispositiu que regula la penetració automàticament. Té una doble funció:

 • A causa de les microagressions dèrmiques s’estimulen els fibroblastis i millora així la producció del col·lagen i elastina naturals
 • Permet la penetració més profunda de principis actius específics com àcid hialurònic, vitamines, antioxidants…

Es diferencia d’altres tractaments similars en què s’utilitza un únic capçal amb 12 microagulles de titani estèrils i d’un sol ús. Les puncions són totalment perpendiculars, aconseguint major eficàcia amb un mètode menys invasiu. Microneedle realitza entre 460 i 600 micropuncions per segon, activant d’aquesta manera els canals de penetració dels principis actius. D’aquesta manera aconseguim una teràpia més versàtil, higiènica i amb millors i majors resultats.

Beneficis del tractament amb microneedle

La teràpia corporal amb microneedling pot incloure tant tractaments facials com corporals. Està indicada per:

 • Millora de l’aparença de les arrugues
 • Pell visiblement més ferma i lluminosa
 • Estimula la producció de col·lagen i elastina
 • Absorbeix major part dels principis actius aplicats, com ara àcid hialurònic
 • Redueix l’aparença de les taques i millora la pigmentació de la pell
 • Redueix l’aparença de la cel·lulitis i la pell de taronja

Microneedling Isseimi Aqua O3 Vademimus

Tipologia de tractaments amb microneedle

Microneedle es pot acompanyar de diversos còctels de vitamines i principis actius que actuen segons les necessitats de pacient. A Vademimus sempre fem una valoració inicial per determinar quin tractament és el més adequat pels seus objectius.

 • Microneedle Aqua O3 GF – Rejoveniment: per millorar les línies d’expressió, hidratant, redensificant i antioxidant. Amb 19 ingredients actius com ara factors de creixement, antioxidant, aminoàcids, vitamina A i vitamina E.
 • Microneedle Aqua O3 Firming – Refermant: inclou 5 ingredients actius per millorar la fermesa i elasticitat amb propietats antioxidants. Amb O3, factor de creixement epidèrmic, tensor vegetal i elastina.
 • Microneedle Aqua O3 Whitening – Taques: despigmenta i aporta lluminositat a la pell. Inclou oligopèptids amb propietats despigmentants i que inhibeixen la síntesi de melanina, vitamina C, arbutina, extracte de regalèssia i àcid làctic.
 • Microneedle Aqua O3 Repair – Marques: indicat per reduir l’aparença de les estries i marques provocades per l’acnè. Amb O3, factors de creixement FGF i KGF, al·lantoïna, vitamina B6, àcid hialurònic i lisina.
 • Microneedle Aqua O3 Lipo – Cel·lulitis: redueix la cel·lulitis visiblement gràcies a l’O3 i actius que dissolen el greix localitzat com la fosfatidilcolina, la carnitina i la cafeïna. Modela el cos de forma efectiva.

Tractament corporal amb microagulles a Mataró

A Vademimus som especialistes en tractaments corporals per eliminar la cel·lulitis, millorar la fermesa en les zones amb greix localitzat i així recuperar l’aspecte jove de la pell. Per això som experts en microneedling Isséimi. Els resultats d’aquest tractament són visibles des de la primera sessió, tot i que es valorarà amb el pacient quantes sessions són necessàries per aconseguir els resultats desitjats.

Microneedling és un tractament poc invasiu que aconsegueix grans resultats. Si estàs interessada, contacta amb Vademimus per concertar la teva cita i deixa que t’ajudem a modelar al teu cos ara que s’acosta el bon temps!