Tractaments per a la cel·lulitis a l’hivern

Ja et pots anar preparant per fer una entrada triomfal a la primavera! Encara queda fred de suportar, és cert, però a l’hivern és una època en la qual els mims et sentin el doble de bé. Encara queden un parell de mesos per al començament de la primavera, temps de sobres per quedar-te Esplendid @ i ser el brot més resplendent.

 

Tractaments per a la cel·lulitis

Et presentarem uns tractaments estètics que t’ajudaran a reduir volum d’aquelles zones en les que costa més treball eliminar el greix acumulat:

tractaments celulitis

 

Vacumteràpia o teràpia amb ventoses

En aquest tractament s’utilitzen unes ventoses de vidre amb un mecanisme que permet una succió controlada de la pell. Mitjançant la succió que es produeix amb l’efecte buit de la ventosa, les capes de teixits infiltrats es desprenen, alliberant les toxines acumulades i els líquids retinguts.

Aquesta doble acció de l’efecte buit de la ventosa fa que sigui un tractament depuratiu amb efectes beneficiosos en la reducció de la cel·lulitis dura i edematosa.

El massatge amb ventoses activa l’organisme i aporta energia i vitalitat. És un tipus de massatge que es realitza per tot el cos, activant els sistemes sanguini, limfàtic i energètic.

massatge amb ventoses mataro

La teràpia amb ventoses comença amb l’aplicació a l’esquena, glutis i cames; i posteriorment es passa a tractar la part del davant. Durant el massatge es combinen un massatge enèrgic amb un massatge drenant, treballant a dues velocitats: en la fase de ritme lent es concentren les toxines i durant la fase ràpida es drenen cap als canals limfàtics. Al seu torn, se situen algunes de les ventoses en els principals meridians de l’acupuntura, treballant així la part energètica de l’organisme.

 

Tractament Indiba

El tractament Indiba utilitza uns elèctrodes amb llum d’alta freqüència capaços d’estimular els teixits subcutanis. Són els propis teixits, que mitjançant l’augment de temperatura, acceleren el seu metabolisme; el resultat: el greix acumulat es dissol gradualment i els teixits es reafirmen.

D’altra banda, l’estimulació endògena dels teixits té un efecte antiinflamatori i anti-edematós. Això fa que els resultats contra la cel·lulitis siguin espectaculars, la pell millora en aspecte i llueix més tonificada i flexible, alhora que es redueixen centímetres.

Tractament Indiba Mataro
El tractament amb Indiba no té efectes adversos sobre la pell o l’organisme, però és un dels més eficaços i amb ràpids resultats visibles des de les primeres sessions. El tractament amb Indiba és molt senzill, el terapeuta llisca suaument l’elèctrode amb el feix de llum adequat, per les zones concretes on es vol reduir el volum (cartutxeres, cintura, cuixes, glutis), després d’uns segons fixant-hi la llum de l’elèctrode , aquesta zona adquireix una temperatura interna que estimula els processos metabòlics dels teixits. Sens dubte és un dels tractaments actuals més avançats, sembla importat del futur.

 

Massatge reductor

El massatge reductor és un massatge intens i focalitzat en les zones concretes on es vol reduir volum. El massatgista busca, amb l’acció de les seves mans, treballar les zones on hi ha greix dura instaurada fa temps i que per si sola no es dissol en baixar de pes.

És un tipus de massatge amb molt bons resultats en poques sessions de tractament.

 

Tractament amb Microneedle

El tractament amb Microneedle es realitza mitjançant penetració transdèrmica. Utilitza un petit capçal amb microagulles que permeten introduir principis actius en la pell d’una manera indolora, ràpida i profunda. Els vials de tractament poden tenir diferents principis actius, bé per tractar la cel·lulitis o bé per tractar la flacciditat; i actuen mitjançant activació de la lipòlisi i per acció depurativa.

El tractament amb Microneedle està indicat per a tot tipus de cel·lulitis (tova, edematosa o dura) i està especialment indicat per tractar la flacciditat en zones complicades per altres tractaments: flacciditat en cuixes, panxa i braços.

Els resultats del tractament Microneedle són visibles a la pell des de la primera sessió.

 

Tractament amb termoestimulació Kestos

Kestos és un aparell per al tractament mitjançant termoestimulació, funciona combinant la termoteràpia amb raigs infrarojos al costat de l’estimulació elèctrica. A diferència d’altres tractaments, en lloc d’un capçal utilitza unes bandes tèrmiques, de manera que eleva la temperatura de la zona de treball d’una manera totalment homogènia.

Els raigs infrarojos de les bandes penetren profundament en els teixits, augmentant la temperatura dels teixits adiposos. D’altra banda l’estimulació elèctrica fa que les fibres musculars s’activin, contribuint a la reafirmació dels teixits. És un treball conjunt que amplia notablement els resultats de les tècniques per separat.

Els efectes sobre la pell: més tonificació, més flexibilitat, reducció de centímetres de volum. A més, proporciona sensació de relaxació i lleugeresa. El tractament de termoestimulació Kestos permet treballar els greixos acumulats en zones concretes com mitxelins o cartutxeres, però també permet un tractament més general.

 

T’hem ofert molta informació, tens moltes opcions per reduir el volum i la cel·lulitis! Si tens dubtes, contacta amb Vademimus i estudiarem el teu cas per recomanar el tractament més adequat per a tu. Et mimarem.

Tags: , , , , ,