Nous tractaments de luxe Gerard’s

Els tractaments Spa Premium arriben a Vademimus de la mà de Gerard ‘s. T’oferim 3 nous tractaments per relaxar el teu cos i ment, deixar-te portar i entrar en un estat de relax per desconnectar i sortir completament rejovenida. Vols descobrir-los?

Tractament Spa Soap Dream

soap dream mataro

Un increïble ritual de benestar basat en les propietats rejovenidores i relaxants del sabó d’Aleppo i oli d’Argan. El resultat és una pell suavíssima, llisa i fina. Aquest tractament Spa és una opció perfecta per preparar la pell per a un esdeveniment o per eliminar les toxines acumulades i millorar el seu aspecte visiblement.

El tractament de 90 minuts Soap Dream compta amb diverses fases:

  • Preparar la pell amb una depuració natural, amb un bany calent
  • Eliminació d’impureses amb exfoliació manual amb manyoples de Luffa
  • Massatge corporal relaxant amb escuma de sabó d’Aleppo antioxidant
  • Un últim massatge tonificant i antiedat amb oli d’Argan per a una nutrició en profunditat

Vull aquest tractament

Tractament de bellesa Teràpia de Mel

XocoGerards

Un exclusiu tractament corporal d’uns 90 minuts de durada amb una barreja de mel d’Acàcia i castanyer, sals minerals del Mar Mort, Gelea Reial i Metcalfa (concentrat naturals de sucres, enzims, proteïnes, vitamines i aminoàcids d’alt valor biològic), tot això al costat de oli d’Ametlles dolces i altres extractes d’origen vegetal per aconseguir una nutrició intensa a la pell.

El tractament consta d’un peeling detox per a eliminar pells mortes i preparar la pell per a que absorbeixi tota la resta de components amb més profunditat. Posteriorment s’apliquen dos tipus de massatges:

  • Massatge de digitopressió amb l’exclusiva barreja de mels
  • Massatge marmàtic amb iogurt i olis essencials

Tot això envoltada d’una atmosfera de luxe i relax per a sortir de la sessió completament renovada.

Vull aquest tractament

Massatge relaxant Temptació de Xocolata

Xocoterapia Mataro

La xocolata conté propietats antioxidants molt interessants, també per a la pell. Per això oferim el tractament Gerard ‘s Temptació de Xocolata. Una sessió de 90 de minuts de massatge relaxant, acompanyat dels dolços aromes del cacau natural i pur.

Abans de començar, es realitza una exfoliació profunda a base de sals del mar mort i oli d’ametlles dolces, al costat d’un elixir triat per tu: antioxidant, rejovenidor, hidratant …

Posteriorment es realitza una tonificació amb aigües termals, per acabar submergint la pell en una cobertura de cacau pur aplicat amb un relaxant massatge Lomi Lomi. Finalitzem el tractament rehidratant la pell i aportant-li una nutrició extrema amb una crema de xocolata.

Vull aquest tractament

Els tractaments Spa més avançats a Vademimus

En Vademimus t’oferim els tractaments corporals Premium més luxosos i avançats, preparats per oferir un doble objectiu:

  • Benestar físic: millora la circulació cutània gràcies als massatges, la pell està visiblement més hidratada, suau i llisa, alleugereix les tensions musculars
  • Benestar espiritual: redueix l’estrès en un ambient relaxant, reequilibra la teva energia, un respir necessari en el nostre dia a dia

Gerard ‘s és una de les firmes més prestigioses de tractaments cosmètics per a Spa. Rituals de bellesa només disponibles en els Spa més exclusius i que ara arriben a Vademimus per oferir-te tots els seus beneficis. Un regal de salut i benestar meravellós, perfecte per a regalar o per gaudir una mateixa. T’esperem a Vademimus.